Bizden Haberler Son Dakika 

Ankara’daki Beşikdüzü’lüler Buluşuyor

Ankara’da yaşayan Beşikdüzü’lüleri buluşturup tanıştırmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak amacıyla 22 Nisan Cuma günü İFTAR YEMEĞİ organizasyonu

Her ayrıntının titizlikle planlandığı bir organizasyon düzenlenerek geleneksel hale getirilen  Gölbaşı Bizim Çatı tesislerinde gerçekleştirilecektir. 

Davete çok sayıda katılımcının yanı sıra BEŞİKDÜZÜ PROTOKOLÜNDEN de geniş katılım sağlanacağı katılım listesine isimlerini yazdırmışlardır.

Yemeğe katılım sağlayacak hemşerilerimizin bir gün öncesine kadar 05326648561 nolu telefona isim yazdırmalarını rica ediyoruz.

İftar yemeği kişi başı 100 TL dir

‘’ Ramazan-ı Şerifin feyiz ve bereketinden sizlerle beraber hissedar olmak için düzenlemiş olduğumuz ‘Ramazan İftar Yemeğimizi’ teşrifleriniz bizleri ziyadesi ile mutlu kılacaktır.’’

Sizin teveccühünüz ve desteklerinizle sürdürdüğümüz halkçı, üyelerimizin mutluluğu ve sağlığı için yaptığımız çalışmaları; yine sizlerin destekleri ile sürdürmekteyiz. Sosyal kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, tüm zenginliklerimizin paylaşarak gelecek kuşaklara ulaşması ve BEŞİK-DER derneğimizin tüm potansiyelinin ortaya çıkartılıp tanıtımının yapılması için hep birlikte çalışmayı ilke edindik.

Ankara Beşikdüzü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı
EKREM SEZGİN

En son Haberler